9to9

Werkwijze

9to9 officemanagement weet van aanpakken. Om helder te krijgen waar de behoefte binnen jouw organisatie zit, gaan we eerst een persoonlijk gesprek met je aan. Op deze manier leren we elkaar kennen en krijgen we de uitvraag helder en brengen wij, op basis van de uitkomsten van het gesprek, een voorstel uit. Samen nemen we het voorstel door om te controleren of de opdracht goed overgekomen is. Nadat het voorstel is goedgekeurd, wordt er een schriftelijke overeenkomst opgesteld. Na ondertekening van deze overeenkomst, waarin we uiteraard de gemaakte afspraken helder hebben geformuleerd, gaat onze dienstverlening van start.

Neem contact op

Werkwijze

1

Om helder te krijgen waar de behoefte binnen jouw organisatie zit, gaan we eerst een persoonlijk gesprek met je aan. Op deze manier leren we elkaar kennen en krijgen we een concreet beeld van de vraag.

2

Nadat we elkaar hebben leren kennen en wij begrijpen wat de concrete vraag is van de organisatie ontvang je van ons een passend voorstel. Samen nemen we het voorstel door om te controleren of de opdracht goed overgekomen is.

3

Nadat het voorstel is doorgenomen is er nog tijd om over het aanbod na te denken. Wanneer het voorstel wordt goedgekeurd, wordt er van jou gevraagd het voorstel te ondertekenen. Dit doen beide partijen, wij zetten dus ook onze handtekening onder het voorstel. 

4

Na de ondertekening van de opdrachtovereenkomst, waarin we natuurlijk de gemaakte afspraken duidelijk en concreet hebben geformuleerd, gaan wij van start met de eerste taken en ontzorging van jou als ondernemer en verwelkomen we je als klant bij 9to9 officemanagement! 

Reviews

Wat zeggen andere over ons?

Wij zijn blij dat we een aantal maanden hebben kunnen bogen op de professionele ondersteuning van 9tot9 zodat de processen in een ‘roerige’ tijd toch allemaal onverminderd door konden gaan. Los de zakelijke efficiency is het ook gewoon plezierig en prettig samenwerken. Wij kunnen 9to9 dan ook van harte aanbevelen!

Paul Huges
TEAMforREAL BV (TEAM Leisure / TEAM Concepts)

Een van de pluspunten van 9to9 is wat mij aangaat het echte “ontzorgen” van mij als ondernemer. Marjolein is veelzijdig qua werkzaamheden, organiseert, zoekt uit, voert uit en organiseert de processen binnen mijn bedrijf zodanig dat ik mij volledig kan richten op de kernactiviteiten.

Jos Koeman
Celsius Projects

'Met Marjolein heb je geen inwerktijd nodig, ik heb nog nooit iemand meegemaakt die in zo weinig tijd gelijk mee kon draaien in onze organisatie. Met Marjolein haal je vakkundigheid, professionaliteit en ervaring in huis en lijkt ze soms een compleet kantoor, teruggebracht in één persoon!'

Tim van den Berg
Zeeland Business B.V.

'Marjolein is zeer betrokken en zij werkt accuraat en constructief samen. Op organisatorisch niveau hoef je haar niets te vertellen, sterker nog, ze trekt zelf alle initiatieven naar zich toe'.

Henk Daalhuizen
De Hypotheekshop Zeeland B.V.

'Adequaat, loyaal, betrokken, vrolijk en professioneel zijn kenmerken die op Marjolein van toepassing zijn. We plukken nog iedere dag de vruchten van haar systematische werkwijze binnen ons bedrijf.'

Koos Schreuder
Sinke Komejan Makelaars I Taxateurs

'De organisatie van 9to9 is lean, de prijs is daardoor fair, zeker in relatie tot de kwaliteit die geleverd wordt. Nooit een onvertogen woord, altijd servicegericht.'

Paul Hoogstraten
Lagerweij
Jongerenstem
Team Leisure
ADRZ Goes
New Female Leaders
Bouwgroep Peters
EAZ Wind
Stichting Ozeo
Polderdijk en Partners
Innovate Personal Training
Iriz Thuiszorg
ZeelandBusiness
Bas
Celsius
De Wijnwinkel
RicoModa
Lagerweij
Lancom
Makkie
Milestone
OBJKT
Output Academy
Profects
Snijders
BNG Bank
Stekkerscooter
Smart Delta Resources
TrueKinetix
Top