9to9

Event support

Directe support op afstand (of dichtbij) bij jouw event? Wij weten waar we over praten! We ondersteunen bij de organisatie van jouw beurs, bijeenkomst, event, workshop, lezing en/of presentatie. Daarbij zorgen we voor het draaiboek en helpen we bij het vinden van de juiste gastheren- en/of vrouwen. 

Neem contact op

Office Support

Algemene kantoorondersteuning is waar de kracht ligt van 9to9. Breed inzetbaar en continue in verbinding. Met jou als opdrachtgever, maar indien gewenst, ook met jouw klanten, leveranciers en collega’s. 9to9 wordt onderdeel van jouw organisatie, een schakel in de ketting. Een ketting die daardoor alleen maar sterker wordt.

Administratie

Hoe fijn is het wanneer jij jezelf als zelfstandige geen zorgen hoeft te maken over de financiële administratie zodat jij je kunt richten op de dingen waar jij goed in bent? Zo zorgt 9to9 bijvoorbeeld dat facturen op tijd verstuurd en betaald worden en voorziet je met regelmaat van rapportages.

Event Support

Directe support op afstand (of dichtbij) bij jouw event? Wij weten waar we over praten! Ontstaat er behoefte aan het meedenken of uit handen geven? 9to9 heeft de kennis en ervaring in huis om ieder event tot een succes te maken.

Personal Assistance

Behoefte aan structuur in jouw agenda, nog snel even een cadeau halen voor die zakenrelatie, of geen tijd om de telefoon zelf te beantwoorden? Ook deze taken neemt 9to9 graag van jou over. Het Personal Assistance werkgebied is ruim. Ontzorgen is in ieder geval het doel!

Overig

Het doel van 9to9 is ontzorgen. Dat doen we op velerlei vlakken. Dat maakt het helaas onmogelijk om alle taken en werkgebieden hier te beschrijven. Heb je een opdracht of uitdaging waarbij je hulp kunt gebruiken? Aarzel dan niet om contact op te nemen. 9to9 neemt uitgebreid te de tijd jouw verhaal aan te horen om vervolgens een voorstel uit te brengen.

Event support

Werkwijze

1

Om helder te krijgen waar de behoefte binnen jouw organisatie zit, gaan we eerst een persoonlijk gesprek met je aan. Op deze manier leren we elkaar kennen en krijgen we een concreet beeld van de vraag.

2

Nadat we elkaar hebben leren kennen en wij begrijpen wat de concrete vraag is van de organisatie ontvang je van ons een passend voorstel. Samen nemen we het voorstel door om te controleren of de opdracht goed overgekomen is.

3

Nadat het voorstel is doorgenomen is er nog tijd om over het aanbod na te denken. Wanneer het voorstel wordt goedgekeurd, wordt er van jou gevraagd het voorstel te ondertekenen. Dit doen beide partijen, wij zetten dus ook onze handtekening onder het voorstel. 

4

Na de ondertekening van de opdrachtovereenkomst, waarin we natuurlijk de gemaakte afspraken duidelijk en concreet hebben geformuleerd, gaan wij van start met de eerste taken en ontzorging van jou als ondernemer en verwelkomen we je als klant bij 9to9 officemanagement! 

Reviews

Wat zeggen andere over ons?

Wij zijn blij dat we een aantal maanden hebben kunnen bogen op de professionele ondersteuning van 9tot9 zodat de processen in een ‘roerige’ tijd toch allemaal onverminderd door konden gaan. Los de zakelijke efficiency is het ook gewoon plezierig en prettig samenwerken. Wij kunnen 9to9 dan ook van harte aanbevelen!

Paul Huges
TEAMforREAL BV (TEAM Leisure / TEAM Concepts)

Een van de pluspunten van 9to9 is wat mij aangaat het echte “ontzorgen” van mij als ondernemer. Marjolein is veelzijdig qua werkzaamheden, organiseert, zoekt uit, voert uit en organiseert de processen binnen mijn bedrijf zodanig dat ik mij volledig kan richten op de kernactiviteiten.

Jos Koeman
Celsius Projects

'Met Marjolein heb je geen inwerktijd nodig, ik heb nog nooit iemand meegemaakt die in zo weinig tijd gelijk mee kon draaien in onze organisatie. Met Marjolein haal je vakkundigheid, professionaliteit en ervaring in huis en lijkt ze soms een compleet kantoor, teruggebracht in één persoon!'

Tim van den Berg
Zeeland Business B.V.

'Marjolein is zeer betrokken en zij werkt accuraat en constructief samen. Op organisatorisch niveau hoef je haar niets te vertellen, sterker nog, ze trekt zelf alle initiatieven naar zich toe'.

Henk Daalhuizen
De Hypotheekshop Zeeland B.V.

'Adequaat, loyaal, betrokken, vrolijk en professioneel zijn kenmerken die op Marjolein van toepassing zijn. We plukken nog iedere dag de vruchten van haar systematische werkwijze binnen ons bedrijf.'

Koos Schreuder
Sinke Komejan Makelaars I Taxateurs

'De organisatie van 9to9 is lean, de prijs is daardoor fair, zeker in relatie tot de kwaliteit die geleverd wordt. Nooit een onvertogen woord, altijd servicegericht.'

Paul Hoogstraten
Lagerweij
Jongerenstem
Team Leisure
ADRZ Goes
New Female Leaders
Bouwgroep Peters
EAZ Wind
Stichting Ozeo
Polderdijk en Partners
Innovate Personal Training
Iriz Thuiszorg
ZeelandBusiness
Bas
Celsius
De Wijnwinkel
RicoModa
Lagerweij
Lancom
Makkie
Milestone
OBJKT
Output Academy
Profects
Snijders
BNG Bank
Stekkerscooter
Smart Delta Resources
TrueKinetix
Top